top of page

BOEKINGSINFORMATIE

Raadpleeg de beschikbaarheids kalender en de prijsinformatie tabel om te bepalen voor welke periode u welke gîte wilt reserveren. Alle prijzen zijn in GBP - Britse Ponden. Gebruik de valuta-converter om de prijs in Euro’s te berekenen. Vul het boekingsformulier in en klik op de verzendknop. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Uw boeking wordt voor de daarop volgende 7 dagen voor u gereserveerd.

Print twee exemplaren van de boekingsbevestiging, één voor uw eigen administratie, en één ter ondertekening en verzending binnen 7 dagen, per  e-mail of per post, aan de eigenaars:

Denise and Gary Stephens,
Lagarde de Junhac,
15120 MONTSALVY,
Frankrijk

Uw reservering komt te vervallen als uw aanbetaling niet binnen 7 dagen op bovenvermelde rekening is bijgeschreven. Het saldo van het huurbedrag moet uiterlijk 4 weken voor aankomst betaald worden.

Bij een reservering binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf, moet het volledige huurbedrag worden overgemaakt. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u per e-mail een boekingsbevestiging. Uw boeking is dan definitief. U ontvangt ook gedetailleerde adres informatie en een lokale routebeschrijving.

De eigenaars raden de gasten ten zeerste aan hun eigen vakantieverzekering af te sluiten tegen mogelijke annuleringen als gevolg van de aanhoudende Covid-situatie.

Prijsinformatie

PRIJSINFORMATIE

De in de onderstaande tabel vermelde prijzen zijn inclusief elektriciteit, verwarming, gas, beddengoed, handdoeken en baddoeken. In de tabel verwijst Gîte 1 naar Le Coin Perdu en Gite 2 naar La Belle Chataigne. Neem uw eigen badlakens mee voor bij het zwembad. Alle prijzen zijn in EUR - Euros. Gebruik de valuta-converter om de prijs in Euro’s te berekenen.

In het hoog-seizoen enkel gaan boekingen per week. Een week begint op zaterdag om 16:00 uur en eindigt de volgende zaterdag om 10.00 uur.

Tijdens het Laagseizoen en het Middenseizoen nemen wij reserveringen aan op wekelijkse basis. Daarnaast kunnen ook boekingen op dagbasis worden aangenomen - neem contact op met de eigenaren voor de prijzen van een reservering voor een kort verblijf. De gîtes kunnen per dag gehuurd worden en u kunt elke dag kiezen om aan te komen en te vertrekken.

Bij aankomst wordt een borg van EUR 200 gevraagd. Bij vertrek wordt de borg geretourneerd na aftrek van eventuele kosten zoals  voor opzettelijke schade, extra schoonmaak, etc. Bij aankomst in de accommodatie moet ook een toeristenbelasting van de lokale overheid worden betaald.

BESCHIKBAARHEIDSKALENDER

Gite 1 - Le Coin Perdu - 1-4 personen

Gite 2 - La Belle Chataigne - 1-4 personen

Beschikbaarheid

BOEKINGSFORMULIER

Boekingsformulier

HUURVOORWAARDEN

Klik hier om de huurovereenkomst te openen. Dit is een PDF-document dat wordt geopend in een nieuw venster.

In de huurovereenkomst wordt met DE HUURDER de ondertekenaar van het boekingsformulier bedoeld alsmede alle leden van de groep die gedurende de huurperiode in de gîte verblijven. De EIGENAREN zijn Denise en Gary Stephens en HET OBJECT staat voor Le Coin Perdu (Gîte 1) en/of La Belle Chataigne (Gîte 2), Lagarde de Junhac, conform boekingsaanvraag.

Huurvoorwaarden
bottom of page